Kenwood keukenmachine – kMix KMX50BK

Kenwood keukenmachine kmx50bk accessoires


Wat een pracht machine is dit. En deze Kenwood keukenmachine is ook nog eens voor alle taken inzetbaar. Heeft een krachtige motor, veel opties en is gemaakt van oerdegelijke materialen. Lees in dit artikel meer over deze geweldige machine. Opzoek naar een uitgebreid onderzoek van 10 verschillende keukenmachines? Neem dan hier een kijkje: De beste keukenmachine

De Kenwood kMix KMX50BK heeft een motor met een vermogen van 500 watt. Dit is genoeg voor de meeste (zware) taken in de keuken. Denk hierbij aan het mengen en mixen van ingrediënten. Daarbij kan deze machine ook grote hoeveelheden deeg kneden. De motor heeft een planetaire werking en een fold-functie. De fold-functie zorgt dat de kenwood keukenmachine alle ingrediënten goed door elkaar mengt. De planetiare beweging houdt in dat de motor en het hulpstuk in tegestelde richting draaien. Op deze manier worden alle ingrediënten in de mixkom meegenomen. De motor maakt een 2,5 keer omwenteling waardoor er veel lucht gevangen blijft in het deeg. En de echte kenners weten dat dit het bakproces ten goed komt.

De snelheid van de motor kan langzaam worden opgevoerd tot een hogere snelheid. En doordat de snelheid langzaam opgevoerd kan worden, gaan de ingrediënten niet spatten in de kom. Wanneer de motor op volle toeren draait en het hulpstuk direct in het beslag zou komen, gaat het spatten. Dit wordt gelukkig voorkomen. Nog een handige maar tevens ook een veiligheids functie is, dat wanneer de arm van de machine omhoog wordt gehaald, de motor automatisch stopt.

Deze Kenwood keukenmachine is gemaakt van de beste materialen. De mixkom is gemaakt van RVS. En heeft een inhoud van 5 liter. Ook handig is dat de mengkom een handvat heeft. Het materiaal van de behuizing is dan ook gemaakt van aluminum. En is zeer degelijk vervaardigd.

Voordelen van deze Kenwood keukenmachine op een rijtje:

  • Motor met een vermogen van 500 watt.
  • Behuizing van aluminium.
  • Mengkom van 5 liter, RVS. En een anti-spat deksel voor op de kom.
  • 6 Snelheden. Snelheid is op te bouwen.
  • Planetaire werking.
  • Patisserieset bestaande uit 4 elementen. K-Klopper, Ballongarde, Deeghaak en Spatel.
  • Gewicht 8,7 kg. Staat stabiel op zijn pootjes.
  • Standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

 

€279,-Kenwood keukenmachine kmx50bk

Kenwood kMix KMX50BK Zwart

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


14 − negen =